«Lesko nu ar exista fără show-urile erotice!»

1 mai 2010 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ani la rând au fentat concertele live şi s-au îmbogăţit datorită trupurilor apetisante şi nicidecum datorită vocii. Dar iată că, acum, cele mai solicitate soliste autohtone şi-au găsit naşul, iar impresarul Lucian Ionescu le ia la bani mărunţi, criticându-le dur pentru prestaţia scenică.

Mai citeşte:

Lesko, pipăită de Ghiţă Mureşan pentru 10.000 €

Anna Lesko are probleme  cu pisicuţa

Lesko, dorită la  «Dansez pentru tine»

Anna Lesko este bună la pat

La Lesko au venit băieţii de la cablu

Îmbrăcate sumar, cu nurii la vedere, solistele fac legea în showbizul românesc, ele ajungând să câştige chiar şi 2.500 de euro pentru 45 de minute de show.

Cum nuditatea vinde, iar cântăreţele profită din plin de avantajele trupurilor lor atent lucrate la sala de fitness şi la cabinetele medicilor esteticieni, acestea au agenda plină-ochi de spectacole.

După mai bine de zece ani, în care au câştigat bani frumoşi, din care şi-au cumpărat haine de fiţe, maşini luxoase şi vile somptuoase, iată că fetele şi-au atras şi duşmani. Impresarul Lucian Ionescu, cel care a avut privilegiul de a lucra cu multe dintre cele pe care le-a luat în colimator, le-a "tocat" pentru lipsa calităţilor vocale şi pentru show-urile mult prea deocheate.

"În ziua de azi nu mai este important să ai voce, ci să ai un corp apetisant. Din păcate, la acest nivel a ajuns piaţa muzială românească. Din punctul meu de vedere, cea mai bună voce feminină o are Delia Matache, dar, caracterul ei lasă de dorit", a declarat impresarul, pentru Click!

"În topul celor mai dezastruoase voci se află Anna Lesko, urmată îndeaproape de Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Nicoleta Luciu şi Simona Sensual. Anna Lesko arată bine, nu prea are voce şi îi lipseşte consistenţa. Nu are nici o legătură cu muzica adevărată. Cât despre show-urile erotice, eu cred că aceşti oameni nu urmăresc decât pur şi simplu banii. Mult prea mult play-back, iar play-back-ul dăunează grav sănătăţii", ne-a spus impresarul.

Andreea Bălan: «Nu a excelat în voce»

"Bună dansatoare, un om muncitor, plin de ambiţie. Nu a excelat niciodată în voce şi cred că este una dintre puţinele care nu prea a pozat goală chiar dacă mai apare şi în sutien şi în chiloţi. Sigur, aceeaşi părere - muzica extrem de uşurică, exceptând câteva piese. A rămas tributară, după părerea mea, unei melodii a lui Moga, în care ia viaţa la mişto".

Pe aceeaşi temă:

Măruţă către Andreea Bălan: «Nu suport ipocrizia»

Scandal! Măruţă către Andreea Bălan: «Eşti isterică!»

Andreea Antonescu: «A rămas într-o lume de păpuşi»

"Aceeaşi problemă, un copil care a avut succes în perioada în care se juca cu păpuşile, şi a rămas şi cred că va rămâne într-o lume a Muppets-ilor. Nimic consistent. Se simte acum lipsa kilogramelor de carne ale lui Iustin care o menţineau la o anumită greutate pe piaţa showbizului".

Cristina Rus: «Este aproape inexistentă»

"Este ceva care se chema Blondy, care sub acel "brand" vindea foarte bine cu fustiţe scurte, cu nurii mai pe-afară, şi cu o muzică jumătate manea. Odată Blondy desfiinţat, Cristina Rus este aproape inexistentă în peisajul muzical de la noi. Cred că rolul ei de mămică îi vine mai bine şi îi va aduce un beneficiu mult mai mare decât cel pe care i l-a adus muzica".

Lavinia:«În muzica adevărată e undeva la 0»

"A mai luat nişte lecţii de canto, s-a mai stilat, a mai tot încercat să mai cânte, faţă de atunci când a apărut în Spicy, cu «Mi-e frică să dorm singurică».Oricum, faţă de cei de care am vorbit până acum, pe o scară de la 1 la 10, este la 10. Dar această scară, într-o lume reală, adică într-o lume a muzicii adevărate, este, undeva la 0. Deci este bine să strângă bani buni pentru zile negre".

Delia Matache: «Brânză bună în burduf de câine»

"Supervoce, dar, cum s-ar spune, «brânză bună în burduf de câine» . Arată bine, are un temperament iubăreţ, dar s-ar putea acum, în proiectul cu Marius Mihalache, să îşi găsească genul muzical care să o reprezinte şi să se ridice la adevărata valoare a vocii ei. Pentru că dance-ul si r'n'b-ul care au făcut-o cunoscută erau mult prea comerciale şi nereprezentative pentru vocea ei. Dar cum cred că îi este obiceiul, adică cel al nestatorniciei, ca şi în dragoste, să nu amâne mereu proiectele importante, până va reuşi în final să dispară cu totul."

Citeşte şi:

Delia îşi cară iubitul după ea, ca să nu mai calce strâmb!

Delia, nas în nas cu rivala la Târgul de Mirese!

Delia Matache pilotează avioane

Simona Sensual: «Are legătură cu muzica buricată»

"Este precedată de însăşi numele ei. Sigur nu are nici o legătură cu muzica cântată, poate cu muzica «buricată» sau, cine ştie?, având în vedere faptul că gura este organul care se face răspunzător de sunetele muzicale, la ea s-o face răspunzătoare de senzualitatea sunetelor muzicale. După părerea mea, «brăilencele», «senzualele», «nikitele» «naomi», «tarky», «marky» sunt nişte - citez - «elefante», după spusele Simonei Sensual într-o emisiune a lui Dan Capatos, nişte mamifere rămase din era precambriană în show bikini-ul românesc."

Mai multe