Lidia Buble a împlinit 27 de ani. Uite cum o răsfăța Răzvan pe vremuri: mașină scumpă și genți de firmă

9 iunie 2020 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de 9 iunie este una cu totul specială pentru Lidia Buble. Vedeta a împlinit 27 de ani și a simțit dragostea tuturor celor din jur care au avut grijă ca astista să fie foarte fericită. A fost asaltată cu flori, cadouri și urări încă de la miezul nopții.

Deși relația dintre ea și prezentatorul tv Răzvan Simion s-a încheiat, Lidia a reușit să se bucure la intensitate maximă de toată afecțiunea prietenilor care au surprins-o în nenumărate rânduri. 

Anul acesta, vedeta s-a bucurat de prezența surorilor și a prietenilor cei mai buni, iar pe rețelele de socializare, unde a publicat mai multe fotografii și filmulețe, pare că se distrează la maximum și nu duce lipsă de nimic. A primit flori, un tort superb adus de prietenele cele mai bune și de sora ei mai mică, dar și alte cadouri care au făcut-o să zâmbească constant. 

Artista nu a mai petrecut niciodată ziua de naștere fără Răzvan Simion în ultimii 5 ani, dar de data această nu a fost lăsată singură nicio clipă și a petrecut la maxim de ziua ei. A fost răsfățată de prietenele ei la miezul nopții, au mâncat tort, apoi vedeta s-a distrat alături de alți amici, iar în cele din urmă, alături de grupul ei de amici a mers la restaurant unde s- delectat cu cei mai arătoși burgeri. 

Cum au arătat zilele de naștere ale Lidiei alături de Răzvan

Încă din primul an de relație, Răzvan Simion a avut girjă ca Lidia să aibă parte de cea mai frumoasă zi de naștere, iar cadourile au fost pe măsură. Vedeta a primit de la fostul ei iubit un bolid superb, multe genți de firmă.

Anul trecut, pe lângă declarațiile de dragoste rostite, Răzvan Simion a știut bine cum să-și demonstreze iubirea, mai ales când era vorba de evenimente importante și speciale din viața celor doi, cum ar fi ziua de naștere a artistei. Astfel că, prezentatorul tv aproape că a reușit să-i inducă o stare de șoc artistei, când a văzut ce cadouri au așteptat-o în marea zi! Răzvan nu s-a jucat și a scos o avere din buzunar pentru a-și vedea iubita fericită, achziționându-i un bolid de lux. 

Matinalul” Antena 1 i-a cumpărat un bolid de lux, care costă cât o garsonieră în București. Este vorba despre o mașină Ford Mustang GT Fastback Coupe, roșie ca focul, a cărei valoare depășește lesne 30.000 de euro. 

Nu de puține ori, matinalul de la Antena 1 își surprindea fosta iubită cu micul dejun la pat, dar Lidia nu s-a lăsat mai prejos cu mesajele drăgăstoase publicate pe rețelele sociale. Atunci când solista a împlinit 24 de ani, iubitul ei i-a făcut o declarație scurtă, dar îndeajuns de intimă, pe Facebook, dezvăluind cum o alintă: "Astăzi este despre ea... La mulți ani, Țuțurina mea!".

Mai multe