Lidia Buble, cu veveriţa la "Splash!"

5 august 2015 10:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii pentru Lidia Buble la "Splash! Vedete la apă!". Cântăreaţa a primit un cadou pe care şi-l dorea de multă vreme. Imediat ce a ieşit din piscina olimpică de la bacău, focoasa blondă a făcut cunoştinţă cu o ... veveriţă.

La “Splash! Vedete la apă”, show-ul care se difuzează joia și vinerea, de la ora 20.30, la Antena 1, surprizele se ţin lanţ. De data aceasta a fost rândul Lidiei Buble să primească un cadou special. Solista s-a bucurat ca un copil atunci când a văzut despre ce este vorba.

Nu pot să cred că am primit o veveriță! De când eram micuță îmi doream una! Am botezat-o Bubly și deja i-am cumpărat toate nebuniile... I-am făcut papuci, dar și o fustiță de balerină... Sunt îndrăgostită de ea la maximum”, a spus Lidia, încântată nevoie mare de noua ei "jucărie".

Din momentul în care a primit micuța vietate, la antrenamente, Lidia nu s-a mai despărțit de Bubly. Ea a luat-o la Bacău, la filmările pentru noul sezon al show-ului. Veverița Lidiei Buble va avea pe lângă atenţia stăpânei şi o colegă de joacă pe care telespectatorii Antenei 1 o cor cunoaşte în ediâiile de săptămâna aceasta de la “Splash! Vedete la apă”.

Pentru acest proiect. Lidia Buble a slăbit 10 kg după ce a renunţat la prăjeli şi dulciuri. Ea a apelat şi la un antrenor personal de fitness cu ajutorul căruia a ajuns la o siluetă de invidiat.

Mai multe