Lidia Buble, despre Iulia Albu: «Poate își găsește drumul în viață»

26 aprilie 2016 19:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum o săptămână, Iulia Albu a făcut-o praf pe Lidia Buble, care a apărut la un eveniment monden îmbrăcată într-o salopetă roșie. Deși fashion editorul a recunoscut că vestimentația îi vine bine pentru că artista a slăbit considerabil, Iulia i-a acordat cântăreței nota zero.

Remarcile răutăcioase ale Iuliei Albu, făcute în rubrica sa săptămânală de la WowBiz, au cuprins cuvinte precum "monstruos" :"În niciun caz cu această cârpă pe ea nu va lua trofeul. Ce este acolo? Un fel de mitenă ( n.r. mănușă care acoperă numai o parte a mâinii) care iese din salopetă!? O, doamne. Este ceva monstruos şi nu aş vrea să fac mai multe comentarii pentru a nu duce această emisiune în sfera vulgară. Am mai zis să purtăm lucruri originale, nu copii. Dacă era într-o discotecă la ţară şi avea un târnăcop în mână ar fi fost o ţinută ok încadrată în peisaj sau pe marginea unei autostrazi sau a unei pădurii făcând cu mâna maşinilor. Dacă avea şi o scufiţă pe cap, puteam spune că îşi caută un lup şi atunci o încadram la costume tematice", a spus Iulia Albu la Kanal D.

De această dată, Iulia a fost cea care a intrat în gura Lidiei, care nu s-a mai abținut. Deși a spus că nu o afectează în niciun fel părerea răutăcioasă a editorului de modă, iubita lui Răzvan Simion a spus: "M-a amuzat doamna Irina, ăă, Iulia, cum spui tu. Eu consider că m-am îmbrăcat ca un om normal. Pentru mine contează să-mi placă mie și iubitului meu. Poate își găsește și ea drumul în viață. Până atunci, o să mă rog pentru ea. Dumnezeu să o binecuvânteze. Cred că doar coroana de spini pe care a purtat-o doamna Irina, pardon Iulia, m-a deranjat în seara aia, căci cred că l-a luat în derâdere pe Domnul Iisus", a spus ironică Lidia, care a fost invitată marți, 26 aprilie, la "Teo Show".

Mai multe