Lidia Buble, gravidă cu Răzvan? ''Sunt pregătită să devin mămică''

12 octombrie 2015 16:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble a şocat pe toată lumea când a apărut luni (12 octombrie) într-o emisiune televizată şi a mărturisit că este pregătită să devină mămică.

Deşi are doar 22 de ani, solista se gândeşte serios să-şi întemeieze o familie, de când este cuplată cu Răzvan Simion. Lidia a declarat că este o femeie împlinită şi este pregătită să devină mamă, cât mai repede cu putinţă.

"Sunt pregătită să devin mamă. Am experienţă. Pentru că acum sunt artistă, poate-mi voi lua o bonă. Dar, voi încerca să stau cât mai mult eu cu copilul. Am avut foarte mulţi fraţi. Eram 13 în casă. Când ai o ciocolată, te obişnuieşti să o împarţi la 11'', a spus Buble la Antena Stars.

Lidia Buble se iubeşte cu prezentatorul tv, Răzvan Simion. La 25 iunie, Răzvan a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", şi cântăreaţa Lidia Buble. 

Mai multe