Lidia Buble i-a compus o piesă lui Răzvan Simion!

30 august 2015 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vacanţa s-a terminat, nu însă şi pentru matinalii de la Antena 1. Luni, 31 august, echipa "Neatza " aterizează încă de dimineaţă direct a mare! Primele ediții ale emisiunii lui Răzvan Simion și Dani Oţil, se vor desfășura la mare, în stațiunea Mamaia, pe plaja La Strada. Show-ul se va transmite de pe plajă până la 4 septembrie.

Cu invitați speciali, nisip, mare, soare, cafea pe plajă și multe povești strânse pe perioadă vacanței, echipa Neatza e pregătită pentru noul sezon. 

"Cum noi suntem anapoda, în loc să încheiem un sezon la mare, alegem să-l deschidem, cu programul «Neatza pentru toţi». În rest, am strâns multe lucruri de povestit, despre care o să vorbim la 31 august, pe plajă, în Mamaia. Și, in plus, așteptăm toamna, ca să numărăm hiturile care s-au lansat în premieră la Neatza!” a adaugat Răzvan Simion. Prezentatorul ştie ce vorbeşte, căci chiar lui i-a fost dedicată o melodie. Surpriza a venit din partea Lidiei Buble şi a colegilor săi artişti, care au compus o piesă pentru matinali.

Aşa se face că Răzvan şi Dani sunt aşteptaţi la întoarcerea din vacanţă cu o mega surpriză, un hit numai al lor. Delia, Horia Brenciu, Lidia Buble, Randi şi foştii concurenţi de la X-Factor – Florin Ristei, Nadir, Ioana Anunta (Jo), Maxim şi Uddi s-au strâns în studio şi împreună cu Flick, cel care s-a ocupat bineînţeles de versuri, Flaviu Cicirean şi băieţii de la Brand Emotion au compus o piesă pentru şi despre „Neatza cu Răzvan şi Dani”, echipa care înveseleşte de atâta vreme dimineţile telespectatorilor. 

Mai multe