Lidia Buble își surprinde fanii cu un nou look

9 martie 2016 6:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

De 8 martie, anumite vedete autohtone au dorit să petreacă această zi într-un mod cu totul special alături de cei dragi sau cel puțin să facă ceva inedit. Lidia Buble (22 de ani) a surprins ieri când a publicat pe o rețea de socializare câteva imagini în care se înfățișează cu o nouă coafură îndrăzneață.

Cântăreața Lidia Buble este foarte activă pe pagina sa de Facebook și nu ratează nicio ocazie să-și țină fanii la curent cu toate experiențele sale. De această dată, artista a surprins cu noua sa coafură, care a făcut-o să arate inedit într-o zi specială, de 8 martie.

Lidia a publicat fotografiile cu noul său look pe pagina sa de Facebook chiar înainte de a urca pe scena de la Sala Palatului unde a susținut un concert alături de Direcția 5. Cântăreața s-a făcut foarte cunoscută în special prin melodiile „Noi simțim la fel”, realizată în colaborare cu Adrian Sînă, din formația Akcent și cea mai recentă piesă, „Le-am spus și fetelor”.

Apreciaza cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe