Lidia Buble, schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr

15 decembrie 2015 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble (22 de ani) este una dintre vedetele controversate ale showbiz-ului românesc, mai ales după ce a fost numită „amanta” lui Răzvan Simion. Cu toate acestea, blondina este cunoscută nu doar pentru relația cu matinalul, ci și pentru cariera ei muzicală.

Iar ca orice vedetă care se respectă, Lidiei îi place să își facă o grămadă de selfie-uri, iar apoi să le publice pe o rețea socială. Artista împarte cele mai importante momente din viața ei obișnuită cu fanii, iar de această dată i-a surprins cu un nou look.

S-a vopsit

Pentru că are părul prins, nu este clar cu ce culoare s-a vopsit Lidia Buble. Cu toate acestea, în rubrica de descriere din dreptul fotografiei, artista ne anunță că urmează să ne arate: „Coming soon”/„Vine în curând” (noua coafură, n.r.).

Fanii au felicitat-o pe vedetă și i-au scris zeci de complimente în rubrica de comentarii. „Hai măi, Lidia, ce frumoasă ești!”, „Superbă! Ai o voce extraordinară” și „Doamne, Lidia, cât de frumoasă poți fi” sunt numai câteva dintre cuvintele pe care i le-au adresat admiratorii pe o rețea socială.

Mai multe