Lidia Buble și-a dezamăgit fanii! Ce gest incredibil a făcut artista

21 august 2015 12:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost implicată în scandalul în care era acuzată că a destrămat familia lui Răzvan Simion (35 de ani), Lidia Buble (22 de ani) și-a dezamăgit din nou admiratorii.

Vedeta trebuia să susțină un concet la Vaslui, însă nu s-a mai prezentat. Artista le promisese fanilor o sesiune de autografe, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Părinții copiilor care erau nerăbdători să o vadă pe cântăreață pe scenă, i-au scris pe pagina ei personal de Facebook și i-au spus că sunt foarte dezamăgiți de ea, potrvit ziarulring.ro.

Vasluiul te aștepta să îi dezamăgești. Ai promis o poză în fața hotelului, dar ne-ai dezamăgit. Era o fetiță de 7 ani care a stat până la ora asta să te vadă”, “Câtă nesimțire pe tine să lași copiii să aștepte. Ai dristrus familii, iar acum distrugi vise”,  i-au scris un fanii nemulțumiți Lidiei Buble.

Artista s-a simțit datoare să le dea o explicație fanilor supărați pe ea: “Chiar îmi pare rău că nu am mai apucat să facem. Trebuia să plec din Vaslui în seara asta…Data viitoare vom face cu siguranță. O pup tare pe pitică și Prichindel, îmi pare foarte rău că nu am apucat să fac poză și cu tine, dar a trebuit să plec din Vaslui în seara asta. Data viitoare facem sigur”

Mai multe