Lidia Buble şi Răzvan Simion se sorb din priviri. Andreea Esca a fost martoră

29 martie 2016 16:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble (22 de ani) şi Răzvan Simion (35 de ani) pot păcăli pe mulţi, dar nu şi pe Andreea Esca. Ştirista i-a întâlnit pe cei doi la un restaurant, iar din privirile lor şi-a dat seama că cei doi se iubesc nebuneşte.

Modul în care cei doi s-au comportat în public a inspirat-o pe celebra prezentatoare de știri să scrie și să posteze pe blogul său un articol intitulat „Detectorul de iubire”.

"De duminică seara vreau să scriu asta… În restaurantul în care i-am serbat ziua de naștere soțului meu se aflau, la o masă, Lidia Buble, Răzvan de la emisiunea matinală «Neatza cu Răzvan și Dani» și niște amici de-ai lor. La un moment dat noi am început să cântăm la karaoke, și cum gașca de francezi era așa de pricepută la asta, mie mi-a venit ideea să o rog pe domnișoara Lidia să vină să cânte împreună cu mine „Le-am spus și fetelor”, sau mai precis ea să cânte și eu să mimez, iar prietenii noștri, care nu o cunosc pe Lidia, să nu înțeleagă nimic atunci când vor auzi ce voce perfectă am. Zis și făcut. M-am dus la masa vecină și, deși nu ne cunoașteam, am rugat-o să-mi fie complice. Nu numai că a fost foarte drăguță și a acceptat, dar ne-a mai răsfățat cu câteva melodii, dovedind că este genul de artist care chiar cântă cu mare plăcere", a notat Andreea Esca. De fapt, mărturisirile ştiristei au scos la iveală idila celor doi, trăită atât de intens departe de ochii curioşilor. "(...)

La un moment dat a venit și Răzvan să cânte cu ea și, cu această ocazie, am aflat că domnul are o voce extraordinară. Dar nici despre asta nu este povestea mea. Ci despre felul în care acest băiat se uita la această fata. Eu n-am mare habar de povestea lor și repet, pe ea am văzut-o duminică prima dată în realitate, iar cu el m-am intersectat de câteva ori la evenimente mondene unde am schimbat trei vorbe fără mare însemnătate. Dar felul în care o privea duminică seara merita să fie înregistrat și pus pe repet atunci când vrei să-i explici cuiva ce înseamnă să fii îndrăgostit. Nu puteam să mă mai satur uitându-mă la privirea aceea superbă, puternică, pasională, pierdută, a unui bărbat «amorezat», cum ar fi zis mamaie", a mai scris Andreea Esca despre relaţia celor doi. "N-am vorbit cu nimeni pe acest subiect, dar când m-am așezat la masă, o prietenă mi-a spus: «Doamne, ai văzut cum se uita la ea? Este complet în cap». Deci toate femeile recunosc acea privire. Da, toate…", a subliniat ştirista, mândră că i-a "detectat" pe Răyvan şi Lidia că se sorb din priviri. 

Mai multe