Lidia Buble știe cum să îl înnebunească pe Răzvan Simion! Artista, cu sfârcurile la vedere

14 mai 2018 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble, deși fată de pastor, pare să fi depășit cu ușurință strictețea educației pe care, cu siguranță, a primit-o acasă, iar acum a devenit mai îndrăzneață ca niciodată când vine vorba de a poza în ipostaze care, cu siguranță, au fost rezervate până de curând doar ochilor lui Răzvan Simion.

Mai exact, Lidia Buble a decis, zilele trecute, să arate tuturor că nu este doar o voce care nu poate fi trecută cu vederea. Așa că, la malul mării, frumoasa cântăreață a făcut un gest care, cu siguranță, va rămâne întipărit pe retina fanilor ei. Iar asta pentru că, aflată pe plajă, Lidia Buble a fost subiectul unei ședințe foto improvizate. Așa că, după ce s-a adăpostit sub o umbrelă de paie, uitându-se probabil atentă dacă este cineva în preajmă, artista s-a așezat într-o poziție incitantă la poză.

Doar că, probabil neatentă, nu și-a dat seama că hainele de pe ea erau mai transparente decât și-ar fi putut dori, și că în fotografia cu pricina își expune, cu generozitate, sânii naturali pe care îi are. Culmea, fotografia a ajuns și pe contul de socializare al artistei, culegând mii de like-uri si zeci de comentarii, toate favorabile expunerii pe care le-a ”oferit-o” sânilor ei…

Mai multe