Lili Sandu a schimbat bărbații ca pe «șosete»

27 iulie 2016 22:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are o inimă mare, iar asta o confirmă şi numărul de bărbaţi cu care Lili Sandu s-a afişat de-a lungul vremii. Deşi a bifat numeroase relaţii, ea nu a ajuns la altar cu niciunul, indiferent dacă pretendenţii au fost săraci lipiţi pământului ori putred de bogaţi.

La 37 de ani, Lili Sandu se pare că şi-a găsit liniştea alături de Silviu Tolu (25 de ani), alias ”Elvis Presley de România”, fotomodelul în compania căruia fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă în Vama Veche. Însă până să-l întâlnească, şatena a avut o perioadă extrem de agitată, ”scăldată” în escapade, aventuri, relaţii care s-au consumat în doar câteva luni. Cea mai cunoscută relaţie a artistei a fost cea cu Bogdan Stelea, care a durat din 2000, până în 2005. După ce s-a despărţit de acesta, Lili s-a ”răcorit” cu Răzvan Fodor, apoi  cu Bogdan Ionescu ”Syda” (actualul soţ al Elenei Băsescu), în Dubai. A venit rândul lui Michele Nusco, un italian cu afaceri în imobiliare şi mobilă în România. După macaronar, a urmat  alt bogătaş, un anume Mark Chouraqui, fiul unuia dintre cei mai puternici şi bogaţi oameni de afaceri din Elveţia. În 2009, a schimbat direcţia spre Londra, şi s-a iubit patru luni cu chirurgul britanic James, apoi s-a reorientat spre machedonul Sorin Bacula, afacerist stabilit la Los Angeles.

În 2011, Lili a marcat o aventură cu fostul iubit al actriţei Halle Berry, modelul canadian Gabriel Aubry. Aventura s-a consumat rapid, căci după el, Lili l-a bifat pe polonezul Lukasz Szukala- fost jucător al echipei FC Steaua Bucureşti. Amorul  lor s-a stins după câteva luni, iar în 2014 ea a ”marcat” la tenismenul Horia Tecău. Deşi  perioada de după Bogdan Stelea a fost extrem de agitată, iată că şi înainte de el, Lili a fost la fel de neastâmpărată. În 1993, la 14 ani, se săruta cu Paul  ex-membru al trupei Gaz pe Foc, iar în 2007, Mihai Onilă de la Axxa a dat din casă:”Ne-am cunoscut prin 1997. Mi-a zis că e virgină şi prima noapte s-a consumat la mine acasă”, spunea Onilă. După el, în palmares, a ajuns Călin Goia, solistul trupei Voltaj, cu care solista s-a iubit vreme de trei ani. În 1999, pe când cânta în trupa Trinity, Lili s-a iubit, cu Tudor Sişu, rapperul din trupa ” La Familia”.  

Mai multe