Lili Sandu i-a uluit pe colegii din "Ferma Vedetelor" cu gestul său

30 mai 2016 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

De șase ani și jumătate, Lili Sandu, vedeta stabilită în America, acolo unde își încearcă norocul în lumea filmului, nu a mai mâncat carne. Și-a schimbat radical stilul de viață și a ales să devină vegană.

De-a lungul celor câteva luni de "Ferma Vedetelor", Lili nu a gustat nici gram de carne. Chiar dacă nu a avut ocazia să facă asta de multe ori și chiar au suferit din cauza lipsei alimentelor de bază, cea care a cunoscut celebritatea în România drept cântăreață în trupa Trinity nu a cedat atunci când a avut vreo bucățică pe masă.

Asta până la una dintre ultimele emisiuni din acest sezon filmat în Cipru. În ediția de luni, 30 mai, fermierii noi și vechi s-au reunit în jurul mesei. Pentru ultima săptămână din competiție, atât vedetele eliminate, ci și cei patru ajunși în finală au făcut pace și s-au văzut la ochi după ceva timp.

Cârnații au fost una dintre deliciile scoase din desagă de concurenții vechi veniți cu bunătăți. Mirosul și amintirea gustului au invadat-o pe Lili și au făcut-o să mănânce cu poftă, spre surprinderea celorlalți: "Doamnelor și domnilor, Lili Sandu din L.A. a mâncat carne, Doamne-Dumnezeule, suntem șocați", a exclamat Octavian Strunilă în numele tuturor.

Mai multe