Liliana Ştefan: «Suntem organizaţi, altfel nu am face faţă cu trei băieţi»

2 iulie 2017 20:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Bittman (55 de ani), solistul trupei Holograf, a fost mare crai în tinereţe, însă iată că de mai bine de două decenii s-a transformat într-un familist convins. Cea care l-a mai domolit este poeta Liliana Ştefan, mama celor trei copii ai lui. Frumuşica femeie este mână forte, reuşind să se impună într-o casă plină de bărbaţi.

La inaugurarea parcului de agrement ”A2 Wake Park”, de pe malul Lacului Sulimanu, eveniment care a avut loc joia trecută, patronul Dan Bittman  s-a bucurat de prezenţa iubitei sale, Liliana Ştefan, dar şi de cea a mezinului familiei, Mark. Cu acest prilej, celebra poetă ne-a vorbit despre cei trei băieţi ai lor.

”Mark, cel mic, e talentat la fotbal, dar are şi voce foarte bună, cred că o să moştenească coroana. Este un băieţel foarte tonic. N-are de gând să participe la concursuri muzicale, dar repetă singur  în baie. Aud nişte chestii de rămân cu gura căscată. Cel mijlociu, Patrick,  este fotbalist, e implicat şi serios, activează la un club din Bucureşti, a fost la nişte probe, l-au selecţionat şi va participa la un campionat”, ne-a spus Liliana.

Dar ea ne-a vorbit cu aceeaşi mândrie şi despre fiul lor cel mare, Alex: ”El este în elementul lui cu muzica, este DJ, în timpul liber. A avut un an complicat cu Bacalaureatul, cu învăţatul, pentru că în România nu e uşor”.

Liliana ne-a dezvăluit cum se decurcă în rolul de mămică: ”Sunt organizată, timpul nostru e drastic organizat pentru ca toţi să-şi poată urma pasiunile. Au ritmul lor, merg la şcoală dimineaţa, îi duce o maşină, apoi îi iau eu, îi duc la antrenamente. Se înţeleg bine între ei, sunt prieteni, sunt băieţi în regulă. Spun că ne-am ocupat bine de ei de când s-au născut şi acum culegem roadele. Avem nişte reguli, sunt şi ei conştienţi că sunt copiii noştri, dar nu-i interesează acest lucru foarte tare în sensul că sunt nişte băieţi foarte modeşti”. Dintre toţi, cel mai bun la învăţătură este Patrick, care a obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională.

Mai multe