Limuzina Romaniței are Dumnezeul ei! A scăpat dintr-un accident, chiar după ce i-a făcut slujbă

5 octombrie 2017 21:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Romaniţa Iovan trece cu credinţă peste orice neplăceri ale vieţii. Zilele trecute, lovită în trafic de un şofer grăbit, creatoarea de modă nu a păţit mai nimic, pentru că a avut grijă să-şi sfinţească maşina!

Romaniţa Iovan a împlinit marţi 53 de ani şi a fost înconjurată de cei dragi care i-au adus flori şi cadouri. Albert a făcut şi el 11 ani, dublu motiv de sărbătoare în familie.

Bucuria lor a fost umbrită însă de un mic incident în trafic. Miercuri, creatoarea de modă a fost implicată într-un accident de circulaţie. Vedeta nici nu şi-a dat seama că a fost lovită din spate, doar agitaţia celuilalt şofer a făcut-o să oprească şi să vadă ce s-a întâmplat. “Eu voiam să intru în sensul giratoriu, iar domnul Claudiu, celălalt şofer implicat, era un pic grăbit, a forţat un pic şi asta e. Până la urmă se mai întâmplă. Nimeni nu a fost rănit şi nici maşinile nu au fost prea avariate. Ideea este că a fost un eveniment, dar a trecut. Să mă sperii? Eu nici nu am simţit. Dânsul a lovit maşina mea din spate. Ne-am întâlnit şi am încheiat o amiabilă, aşa că nimeni nu este supărat”, a declarat Romaniţa pentru wowbiz.ro.

Creatoarea de modă a împlinit 53 de ani

Nu numai că nu s-a speriat, dar nici maşina n-a avut prea multe stricăciuni: un stop spart şi cu bara zgâriată. Şi asta pentru că Romaniţa, credincioasă din fire, a avut grijă să-şi sfinţească maşina. Dovadă stă abţibildul lipit deasupra stopului dreapta, care reprezintă o cruce şi iniţialele IIS.HR.NI.KA, adică „Iisus Hristos Biruieşte”. Acest simbol atestă faptul că autovehiculului i s-a făcut o slujbă de sfeştanie, iar partenerii de trafic vor şti că maşina respectivă e ferită de rele. 

Creatoarea de modă este logodită cu avocatul Iulian Gogan şi este mama unui băieţel, Albert (11 ani), din mariajul cu regretatul pilot, Adrian Iovan. 

Mai multe