Lino Golden a fost eliminat de la «Survior România», după ce s-a accidentat. Cum se simte acum artistul

9 februarie 2020 18:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lino Golden a fost eliminat din competiția «Survivor România», după ce s-a accidentat în timpul unei probe. Cu toate acestea, artistul care a devenit celebru datorită hitului muzical «Panamera» a părăsit copetiția cu zâmbetul pe buze și fără remușcări.

Artistul a fost eliminat din competiție, după ce a fost propus de colegii săi pentru a părăsi definitiv competiția, iar în ruma calculării voturilor telespectatorilor, Lino Golden a fost nevoit să-și ia adio de la colegii săi din echipa Faimoșilor.

"Cred că nimeni nu se aștepta să ajung până aici. Regret doar că nu am slăbit mai mult", a spus Lino Golden, imediat după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Lino Golden, despre experiența Survivor România

Lino Golden a explicat cât de benefică i-a fost această experiență a fost una pe care nu o va uita niciodată, dar abia așteaptă să se întoarcă în sânul familiei.

"Mă bucură foarte mult experiența, faptul că am întâlnit atâția oameni, Mihai, Cezar, de toți m-am atașat. Acum mă gândesc că o să-mi văd iubita, o să mănânc. O să-i susțin pe Faimoși de acasă. Pentru mine Survivor a însemnat maturizare, am învățat foarte multe lucruri chiar dacă am stat puțin timp. Am învățat să mă plâng mai puțin, chiar dacă în ultimele zile i-am înnebunit că vreau acasă. Mi-a plăcut foarte mult experiența", a mai spus Lino Golden.

Mai multe