Lipan-Țăndărică aruncă bomba: „Am împărțit femeile cu Nicu Covaci”

16 noiembrie 2015 7:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 62 de ani și se mândrește cu o iubită mai tânără cu 30 de ani. Ovidiu Lipan-Țăndărică a recunoscut că în viața lui există acum șapte femei și că a împărțit partenerele cu fostul coleg de trupă Nicu Covaci. Până să ajungă la altar, toboșarul susține că că vor trece ani buni.

„Nu mă mai însor acum, aşa cum s-a auzit. Mai aştept vreo cinci-şase ani, că vreau să văd dacă ea e serioasă şi mă însor pe la 70 de ani. Am 49 de ani şi mă simt de 38 (râde). Sunt tânăr şi voi rămâne mereu aşa. Am influenţe dintr-o lume paralelă şi acestea mă menţin tânăr şi cu vigoare. Probabil sunt fiul unui extraterestru”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru ziarul Ring.

Artistul recunoaște că nu înțelege ce văd femeile la el: „Ele vor rămâne veşnic în jurul meu pentru că sunt o sursă de inspiraţie... Nu sunt nici înalt, nici cu ochii albaştri, nici blond, nici frumos, le atrag într-un fel inexplicabil. Sunt ca un magnet.Ovidiu Lipan-Țăndărică și Nicu Covaci au fost prieteni buni, însă s-au distanțat odată cu plecarea toboșarului din trupa Phoenix: „Pe Nicu n-am fost supărat niciodată şi n-am de ce să-l iert. Am vrut alte proiecte şi el n-a înţeles pentru că îşi dorea să-i rămân alături. Nu ne-am certat şi nu avem nimic de împărţit. Am împărţit şi bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile. E un mare artist, un compozitor desăvârşit, un om special, iar eu la fel. De doi-trei ani nu mai ştiu nimic de el, 

Mai multe