Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto: «Nu pot să merg, folosesc cârjele»

3 februarie 2022 20:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscutul interpret de manele Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit și o accidentare fizică. Iată despre ce este vorba!

Liviu Puștiu a fost implicat joi, 3 februarie, într-un accident auto, în urma căruia cântărețul a ieșit puțin „șifonat”. Mai mult decât atât, acesta este recunoscător că este în viață, după ce autoturismul său a fost grav avariat.

Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto

Întâmplarea, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, a avut loc în dimineața zilei de joi. Ulterior, după impact, cântărețul a dezvăluit care a fost cauza accidentului auto, dar și cu ce probleme a rămas el în urma acestuia.

Liviu Puștiu a povestit că se îndrepta către o întâlnire cu un prieten de-al său, moment în care un alt șofer a intrat în plin în mașina lui. Acesta a subliniat că nu el a fost de vină, ci celălalt bărbat, care nu ar fi respectat regulile de circulație și nu a acordat prioritate. Din fericire, ambii șoferi au scăpat cu viață, însă mașina artistului a fost grav avariată.

„Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină. Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult", a declarat Liviu Puștiu la Antena Stars.

Liviu Puștiu, accidentat în urma incidentului

Totodată, se pare că nu doar mașina cântărețului a avut de suferit, acesta având, la rândul său, parte de o accidentare. Liviu Puștiu a explicat că s-a rănit la picior în urma accidentului rutier în care a fost implicat, iar în prezent nu poate să meargă decât cu ajutorul cârjelor! În urma unei radiografii, artistul a aflat că are probleme, iar acum urmează noi vizite la medic pentru a se pune pe picioare, la propriu.

Piciorul meu s-a cam stricat. Am făcut o radiografie. Nu pot să merg acum, folosesc cârje și oricum nu pot să ies din casă până când nu merg la medic. În viață se mai întâmplă și astfel de hopuri", a mai spus Liviu Puștiu, pentru sursa anterior menționată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe