Liviu Teodorescu a înnoptat în deșert. Ce l-a impresionat?

18 mai 2018 14:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

A înnoptat în deșert, a încercat tiroliana de la X-line și a făcut baie în Oceanul Indian. Călătoria în Dubai s-a dovedit a fi o experiență de neuitat pentru Liviu Teodorescu, care spune că ar repeta oricând traseul. Celebrul artist a acordat un interviu în exclusivitate site-ului OK! despre tot ce a văzut și făcut în călătoria sa. Haideți să vedem ce l-a impresionat cel mai tare!

A fost prima escapadă în Dubai? Ce ai descoperit în acest Emirat?

Da, a fost prima escapadă în Dubai și, totodată, una dintre cele mai tari excursii ale mele. Am descoperit o cultură nouă, despre care știam lucruri, dar cu care nu luasem niciodată contact direct. Partea urbană e fascinantă prin dezvoltarea uluitoare, în contradicție totală cu faptul că, privind totul de pe Burj Khalifa, constați că orașul și viața din el sunt doar fărâme dintr-un deșert arid și imens. Nici cu partea istorică nu stă prost Dubaiul, piața și centrul vechi sunt de-a dreptul fascinante.

Care a fost lucrul care te-a impresioant cel mai tare?

Sincer, voi rămâne toată viață cu senzația minunată pe care am avut-o în deșert, în timp ce luam cina la apus. Nu știu dacă e ceva mai frumos. Nu îmi amintesc când am văzut prima dată marea, dar cred că am avut aceeași fericire copilărească pe care am trăit-o când am privit deșertul. 

Citește continuarea aici.

Mai multe