Liviu Teodorescu la un pas de hipotermie! Cum era să ajungă la spital

13 octombrie 2017 8:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa de artist cere sacrificii, iar Liviu Teodorescu o ştie cel mai bine. Artistul a vrut să-şi impresioneze fanii cu ultimul său videoclip, aşa că s-a lăsat filmat într-o cadă cu apă rece ca gheaţa. Scenele care au durat zeci de minute i-au cam dat dureri de cap la propriu solistului, care s-a resimţit serios după această experienţă.

Liviu Teodorescu este în stare de orice de dragul carierei. Artistul a acceptat să filmeze câteva cadre din videoclipul pentru următorul lui single “Aşa e ea #dulce” într-o cadă cu apă foarte rece, expunându-se unui risc ridicat de hipotermie. Cum şi temperatura de afară era una scăzută, echipa de filmare a luat o pauză pentru a aştepta că artistul să îşi revină şi să poate filma din nou. Din fericite, Liviu nu a avut nevoie de îngrijiri mnedicale şi a mers mai departe ca un profesionist.

“Au fost nişte secvenţe dificile, dar sunt foarte încântat de rezultat. Am vrut că videoclipul să iasă aşa cum mi l-am imaginat şi am simţit că este un efort pe care pot să îl fac ca în final să iasă ceva frumos”, a spus solistul.

Videoclipul single-ului “Aşa e ea #dulce” va fi lansat în curând. Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente “Vocea României”. 

Mai multe