Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu. Cum s-a îmbrăcat Iulia la cununie

3 iulie 2021 18:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Teodorescu (28 de ani) s-a căsătorit sâmbătă, 3 iulie, cu aleasa inimii sale, Iulia, după 10 ani relație. Cei doi se pregătesc să facă și nunta luna aceasta.

Zi mare pentru Liviu Teodorescu și frumoasa sa iubită, Iulia. Sâmbătă, 3 iulie, cei doi au devenit soț și soție, încununând astfel 10 ani de relație.Liviu și Iulia și-au dorit o ceremonie restrânsă, la care au participat familia și prietenii apropiați. Iulia a purtat la Starea Civilă o ținută elegantă și discretă, o rochie tip sacou, de un alb imaculat. La rândul lui, Liviu Teodorescu a preferat să aibă un outfit lejer, compus din pantaloni, o cămașă cu imprimeu și adidași albi în picioare.

Artistul a postat câteva Instastories de la eveniment, în care și-a filmat viitoarea soție și a dezvăluit, fără să vrea, când va avea loc ceremonia religioasă. ”Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta" , a spus Liviu Teodorescu, pe Instagram.

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Iulia Iacob este din Constanța și a reușit să îl cucerească pe Liviu încă din anii de liceu. Au fost colegi la același liceu, în aceeași clasă.

Citește și:

VIDEO Liviu Teodorescu, declarații despre logodnă. Iubește aceeași fată de 10 ani

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita de soție. O iubește din liceu

Mai multe