Liviu Vârciu a scăpat porumbelul! Uite ce cântăreaţă celebră şi-a petrecut prima noapte de amor cu el

23 iulie 2014 9:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

E mare crai! Liviu Vârciu a pierdut numărul iubitelor, însă îşi aduce aminte foarte bine de câteva domnişoare care chiar au însemnat ceva pentru el.

Nunta lui Pepe cu Raluca l-a făcut pe Liviu Vârciu să-şi dorească mai mult ca niciodată să se aşeze la casa lui. Cum până acolo, mai este drum lung, cântăreţul şi-a amintit de tinerele care au trecut prin viaţa lui şi i-au lăsat semne adânci în suflet.

"Îmi doresc şi eu o femeie frumoasă, corectă, cuminte, aşa cum a avut Pepe parte de Raluca. Şi poate acolo sus Dumnezeu se uită în jos şi îmi va da o femeie ca să fiu fericit. Până la 15 ani nu ştiam ce înseamnă dragostea. Prima mea prietenă, pe nume Diana, m-a înşelat cu unul Ion. Era ziua ei. M-am dus la ea acasă şi m-a ţinut pe scară pentru că Ionuţ era în casă. A doua mea iubită era din Italia, nu-i dau numele pentru că e în showbiz, îi spunea unuia că îl sărută, unul chelios, m-a înşelat. A treia e tot din showbiz, eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înşelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu.  Când am văzut prin trapă ce se întâmplă....Claudia (n.r. Claudia Pătrăşcanu) l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei. La a patra mi-au lipsit vreo patru zerouri din cont, avea doar souă, am iubit-o mult, a fost viaţa mea. La a cincea s-a ales praful, iar la a şasea sper să am noroc", a declarat Vârciu pentru o emisiune de la ProTV.

Fostul component al trupei L.A. a mărturisit că a iubit cinci femei şi toate l-au înşelat. 

Mai multe