Liviu Vârciu a semnat cu Antena 1: "Sper să facem lucruri frumoase"

15 decembrie 2014 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a semnat cu postul de televiziune Antena 1, după ce contractul său cu postul Kanal D a expirat şi nu a mai fost prelungit.

Liviu Vârciu nu a rămas fără loc de muncă după de a plecat de la Kanal D, unde turcii nu i-au mai repartizat nicio emisiune.

Invitat, luni, la Acces direct, Vârciu a mărturisit că are un proiect la Antena 1, pentru care a terminat deja filmările. Nu a precizat despre ce este vorba, dar s-a arătat întântat de faptul că reprezentanţii trustului Intact au avut încredere în el.

"Sper să fac lucruri frumoase şi interesante, să încânt lumea. Anul acesta m-am apucat şi de cântat, cu siguranţă anul viitor voi scoate un album... după o scurtă pauză de vreo 10 ani. Bine v-am găsit, cu siguranţă o să facem lucruri interesante", a declarat el, în emisiunea Simonei Gherghe.

Anul trecut, a prezentat trei emisiuni la Kanal D

Colaborarea lui Vârciu cu postul Kanal D a fost una foarte bănoasă, mai ales că acesta a prezentat trei emisiuni în decursul unui an. Nu a obţinut însă audienţe prea bune, iar turcii l-au anunţat, anul acesta, că nu au mai găsit un format care să i se potrivească. Vestea nu i-a picat deloc bine artistului care are de plătit rate consistente la bancă, dar şi o casă la roşu pe care se chinuie de ceva timp să o termine.

Mai multe