Liviu Vârciu, cel mai mândru tată: "Mi-aş dori ca fata mea să aibă un iubit exact ca mine"

29 noiembrie 2017 23:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci şi s-a aflat în centrul atenţiei în perioada în care a avut o relaţie cu Adelina Pestriţu, dar vremurile acelea au trecut, iar acum este un tătic responsabil şi un familist convins. În cadrul unui interviu telefonic a vorbit despre schimbările produse în viaţa sa, despre rolul de tată, dar şi despre cele mai mari regrete pe care le are. Un alt subiect despre care a vorbit cu drag a fost fiica sa cea mare, Carmina, care deja se află în pragul adolescenţei, având vârsta de 14 ani.

Liviu a vorbit emoţionat despre fetiţa sa cea mică, Anstasia Maria, care a veit pe lume cu doar două luni în urmă. A declarat că se bucură nespus că este tată, în ciuda faptului că prietenii lui l-au speriat şi i-au spus că va trece prin multe obstacole în acest rol. Liviu a spus că sentimentul pe care ţi-l oferă un copil este unic şi că orice păleşte în faţa fericirii aduse de acesta. "E neaşteptat de bine, prietenii mă speriaseră întâi. La spital mi-a spus asistenta dacă vreau să o iau în braţe şi i-am spus că ferească Dumnzeu, că îmi era frică. Mi-era frică să o iau în braţe la început, dar Dumnezeu mi-a dat putere. (...). Apucaţi-vă să faceţi copii. La un moment dat, cea mică stătea pe mine şi am avut o stare. Mi-am sunat un prieten şi i-am spus că, ţii minte când mergi într-un club, ai cea mai bună masă şi vine o tipă şi intri în vorbă cu ea şi o iei acasă şi se întâmplă ceva şi te trezeşti dimineaţă cu gustul acela, că ce seară ai avut, ia toată starea asta şi înmulţeşte-o cu o sută. Nu cred că îmi trebuie altceva să fiu fericit. Nu mă opresc aici, îmi mai doresc copii pentru că cu asta rămâi", a spus Liviu.

Liviu a vorbit şi despre fiica sa cea mare, Carmina, care are 14 ani şi a dezvăluit promisiunea pe care i-a făcut-o. Liviu i-a promis fiicei sale că îi va achiziţiona ce maşină doreşte ,atunci când va împlini 18 ani, cu o singură condiţie, să obţină o medie peste 9 la terminarea liceului. El este de părere că educaţia joacă un rol important în formarea personalităţii unui copil şi consideră că aceasta nu trebuie să fie neglijată . "Dacă fiica mea va avea media 9 la terminarea liceului, îi iau ce maşină vrea. Aşa i-am spus: «Dacă termini liceul: eu îţi cumpăr ce maşină vrei tu! Nu există limite! Dacă ai note mici, te tund zero!» (...). La 18 ani, eu am primit un lănţişor de aur şi o pereche de blugi.

Liviu se gândeşte cu nerăbdare la momentul în care fiica sa, Carmina îşi va găsi perechea şi are o dorinţă clară în ceea ce îl priveşte pe viitorul ginere, oricine ar fi acesta."Mi-aş dori să aibă un iubit exact ca mine. Dacă va avea un iubit ca mine, fii-mea va fi cea mai fericită femeie din lume", a conchis Liviu.

Fostul membru LA a fost întrebat despre cele mai mari regrete ale lui, lucru care reprezintă un subiect sensibil. Glasul lui a devenit brusc schimbat, mai stins atunci când a auzit această întrebare şi a oferit un răspuns destul de scurt. "Nu mi-am ajutat părinţii mai mult. Mama primea ce-mi cădea mie printre degete, adică mai nimic. Şi mai regret că nu am stat mai mult timp cu fratele meu", au fost cuvintele sale. Fratele lui Liviu şi-a pierdut viaţa cu câţiva ani în urmă din cauza unui accident. A încercat să evite un motociclist şi a tras brusc de volam, pierzând controlul asupra autoturismului.

Mai multe