Liviu Vârciu, cu gândul tot la Pestriţa: "A fost iubirea vieţii mele"

10 februarie 2015 10:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Face ce face, şi revine cu gândul tot la fosta lui soţie. Liviu Vârciu e, în continuare, singur şi neconsolat.

De când a divorţat de Adelina Vârciu, în anul 2010, Liviu Vârciu nu a avut decât o singură relaţie serioasă. Tot cu Pestriţa, cu care s-a împăcat, în 2013, pentru o scurtă perioadă.

În rest, nimic nu s-a prins de artist pe plan sentimental. Deşi a avut mai multe relaţii, iar domnişoarele nu-l ocolesc, Vârciu nu are noroc în dragoste şi pace.

Din fericire, nu şi-a pierdut speranţa, ba chiar are în plan să facă încă patru copii cu viitoarea soţie. Până atunci, el i-a făcut o urare fostei soţii, care şi-a serbat recent ziua de naştere.

"Nu sunt dispus să mă mai împac. Vreau să-i zic «La mulţi ani!» pentru că a fost ziua ei, îi doresc să fie sănătoasă şi fericită. Am iubit-o foarte tare, a fost iubirea vieţii mele până în momentul de faţă. Îi doresc să aibă parte măcar de iubirea pe care am avut-o eu pentru ea. În prezent nu am nicio relaţie. Sunt singur", a declarat el, pentru ziarul Ring.

Au divorţat în 2010

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au divorţat în urmă cu cinci ani, dar au avut o încercare de refacere a relaţiei în 2013. S-au despărţit însă la scurt timp, iar bruneta şi-a refăcut viaţa alături de Speak, cu care are planuri de căsătorie.

Mai multe