Liviu Vârciu se pregătește de nuntă? „Aștept mireasa”

2 septembrie 2017 19:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu este mai fericit ca niciodată de când soția sa a rămas însărcinată. Anda Călin urmează să nască în mai puțin de o lună, dar după ce a terminat pregătirile pentru fiica sa ce va veni pe lume, Vârciu pare că mai are un plan.

Luându-ne după ultima sa imagine publicată în mediul online, se pare că Liviu Vârciu se pregătește și de nuntă, nu doar pentru nașterea fetiței sale. Prezentatorul Tv a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care le dezvăluie prietenilor vituali noul său costum elegant de mire, abia achiziționat, dar stând lângă un manechin acoperit cu o rochie de mireasă: „Mi-am făcut costum, aștept mireasa!”

Cu o zi înainte, adică vineri, pe 1 septembrie, Liviu Vârciu și-a început sezonul toameni cu pregătiri pentru micuța care i se va naște peste puțin timp. A publicat o imagine cu o bluziță albă, personalizată, pe care scrie „Te iubesc tati”. Mesajul a topit inimile admiratorilor săi de pe Facebook deoarece a primit numai comentarii în care este felicitat pentru minunea care se va produce în viața sa.

Mai multe