Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu le-au cucerit pe fetele din Laos. Au fost sufletul petrecerii

6 martie 2018 21:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Concurenții de la „Asia Express” au fost din nou supuși la o probă grea, dar plină de amuzament. Obligate să învețe un cântec și un dans laoțian, vedetele s-au dat în stambă pentru a impresiona juriul local care le-a dat note pe interpretare.

Echipele formate din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Lora și iubitul ei și Ana Baniciu și Raluk au primit fiecare câte un îndrumător care i-a învățat un cântec și un dans laoțian. La prima vedere, proba n-ar fi trebuit să le dea prea multă bătaie de cap, având în vedere că toate echipele au în componență cel puțin un cântăreț. Totuși, interpretarea lor a fost mult mai dificlă decât a părut la început.

Melodiile tradiționale din Laos au alt ritm decât cel din spațiul european, iar pentru vedetele noastre, nu a fost deloc ușor să se sincronizeze.

Ghenu, iubitul Lorei, a ales să danseze, dar a căzut într-o  mare capcană și nu a putut să completeze numărul artistic al solistei. Ana Baniciu și Raluk și-au dat silința să cânte și să danseze cât mai bine, chiar dacă nu au putut înțelege ritmul laoțian.

De departe însă, Liviu și Andrei s-au descurcat cel mai bine, dar nu atât din punct de vedere artistic, cât datorită faptului că sunt simpatici, glumeți și le-au dat pe spate pe laoțience. Îmbrăcați într-un port național feminin, cei doi concurenți s-au dezlănțuit pe scenă și au câștigat punctajul cel mai mare.

Mai multe