Liviu Vârciu şi iubita au petrecut la botezul fetiţei! Cum s-au asortat toţi trei

19 mai 2018 21:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrecere de botez cu repetiţie în familia lui Liviu Vârciu! Luna trecută, pe o vreme de iarnă, vedeta şi-a creştinat fetiţa, iar sâmbătă (19 mai), când termometrele au indicat mai multe grade, Anastasia şi părinţii ei şi-au aşteptat invitaţii să sărbătorească aşa cum se cuvine evenimentul. Iubita lui Vârciu a fost cea care a pregătit acest moment mai veva ca pe o nuntă, bruneta fiind atentă nu doar la meniu şi partea de entertainment, ci şi la ţinutele protagoniştilor.

Se tot fac pregătiti în familia lui Liviu Vârciu, care a optat pentru prima petrecre a Anastasiei pentru o dată cu semnificaţie. El şi Anda Călin au ales să chefuiască fix în ziua în care toată Planeta vorbea despre nunta regală a Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle.

Având în vedere acest eveniment cu ştaif, Anda Călin  a acordat şi mai multă atenţie petrecerii Anastasiei. Distracţia s-a ţinut la un centru de evenimente din Otopeni, la care Anda şi Liviu au degstat un meniu de fiţe, ca pentru o adevărată nuntă. Părinţii au fost foarte de eleganţi.

El a purtat un costum clasic, de culoare neagră, cămaşă albă şi papion, iar iubita lui, o rochie în aceeaşi nuanţă, pentru care designerul a muncit ore-n şir, toate aplicaţiile fiind manuale. 

"Acum Anda va fi mulţumită. De când îşi doreşte ea să fie mai grasă şi va fi pentru că rochia este mai grea cu 10 kilograme", a spus Liviu la Antena 1, post de televiziune care a filmat exclusiv la petrecerea de botez. Nu doar părinţii s-au asortat între ei, ci şi fetiţa. Anastasia a purtat o rochiţă de prinţesă, din dantelă neagră în partea de sus, combinată cu satin în culoarea cuprului. Pentru a îndulci ţinuta micuţei, designerul i-a aplicat o fundă roz în talie.   

Mai multe