Logodnicul Denisei a plâns-o trei zile la căpătâi

26 iulie 2017 20:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lacrimi şi durere. O întreagă comună a plâns-o pe Denisa Răducu, marţi, când a fost înmormântată celebra solistă de manele. Din mulţime s-a remarcat un bărbat plin de tatuaje, care şi-a ascuns bine durerea. Este vorba despre logodnicul tinerei, cel care o ceruse în căsătorie şi cu care urma să facă nunta anul acesta.

În ultimele luni, cât timp a zăcut pe patul de spital din cauza cancerului hepatic care a distrus-o încet, dar sigur, Denisa Răducu (27 de ani) a fost vegheată secundă cu secundă de mama şi sora ei, dar şi de bărbatul care o ceruse în căsătorie.

Florin a fost primul bărbat din viaţa celei supranumite ”Prinţesa manelelor”. ”Sunt fercită! Relaţia mea este la început, dar eu cred că e ceva serios”, spunea Denisa într-un interviu, la finalul lui 2014, atunci când relaţia lor era proaspătă. La 25 de ani când l-a întâlnit, aceasta era virgină, iar dovada iubirii supreme a venit când ea s-a îmbolnăvit, căci bărbatul şi-a lăsat afacerile din Spania şi s-a mutat în ţară pentru a o îngriji.

Până să afle de cumplita boală, bărbatul plin de muşchi şi tatuaje a cerut-o în căsătorie şi plănuiau să facă nuntă anul acesta. Din păcate, nu au mai apucat să ajungă la altar, ci la înmormântarea ei. Astfel, pentru Florin tot universul s-a prăbuşit duminică dimineaţă, când cântăreaţa şi-a dat ultima suflare. Bărbatul a plâns-o la capela Cimitirului Bellu şi a încercat să iasă cât mai puţin în evidenţă la înmormântare.

“Denisa avea planuri să se căsătorească, îşi găsise un băiat pe care îl iubea. Mi-au spus oamenii de aici că băiatul a stat toată noaptea la căpătâiul ei, că a plâns omul şi că nu îşi mai revine. Rămâi marcat pe viaţă după aşa ceva”, declara Daniela Györfi pentru Click! luni, la capela Cimitirului Bellu din Bucureşti, unde fusese să-şi ia rămas bun de la Denisa Răducu. Îmbrăcat complet în negru şi cu ochii încercănaţi ascunşi în spatele unor ochelari de soare, tânărul a fost tot timpul alături de familia Denisei. El a încercat să-i consoleze cât a putut de mult pe părinţii cântăreţei, a însoţit sicriul acesteia la cimitir şi a refuzat să facă declaraţii. Extrem de discret, logodnicul Denisei a trecut de fiecare dată în grabă prin mulţimea adunată în faţa casei şi a fost tăcut chiar şi cu cei din familia fetei.  

A murit după cinci luni de chin

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului, medicii din țară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreața a cerut și ajutorul specialiștilor din Viena. A încercat mai multe tratamente chiar și  naturiste, însă nu a avut nici o șansă în fața bolii foarte agresive. Duminică, 23 iulie, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineața, acasă. Familia a chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic.

Mai multe