Lora a ajuns în arena Circului Globus

8 iunie 2017 17:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

La Circul Globus din București s-a „jucat” un spectacol mai puțin obișnuit. În arenă a intrat nimeni alta decât Lora, pusă în situația de a face spectacol din postura de clovn. Nu vă grăbiți să cumpărați bilete. Spectacolul acesta a fost pus în scenă o singură dată, cu ocazia filmării unui videoclip pentru cea mai nouă piesă a artistei, numită „Vălul”.

„Am scris această piesă acum un an, într-o tabără muzicală, împreună cu băieții de la Fly Records. Este o piesă ce descrie foarte bine mentalitatea mea într-o situație pe care am trăit-o și pe care am perceput-o ca pe un circ”, mărturisește Lora. În videoclipul piesei, circul simbolizează o societate aflată pe marginea prăpastiei, luată de val, în care dresura de oameni a luat locul spectacolelor comice. Lora, în dublu rol, intră în arenă și face față cu mândrie și curaj malițiozității spectatorilor, clovnilor și dresorului, care încearcă să o transforme într-un personaj uniform, monoton și previzibil.

Cu mentalitate de învingător, intra în scenă personalitatea puternică și curajoasa a Lorei, ce ne surprinde într-un mod spectaculos interpretând un rol magistral, înfruntând distopia din jurul ei. Momentul în care pune stăpânire pe ring și salvează jumătatea candidă și inocenta a personalității sale reprezintă punctul culminant al videoclipului.

Finalul le readuce pe cele două eroine împreună, circul se sfârșeste, cele două personalități se reunesc, se transformă și evoluează într-un singur rol.

Ascultă și tu melodia, mai jos!

Mai multe