Lora a dat lovitura după divorţ: 100.000 €

9 decembrie 2014 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Într-o balanţă a lucrurilor care i s-au întâmplat în cele două luni de la divorţul de actorul Dan Badea, Lora (32 de ani) are motive să şi zâmbească.

Statutul de femeie singură îi prieşte pe plan profesional. După ce şi-a făcut un band, la îndemnul managerului său, deoarece organizatorii sunt mult mai interesaţi de un show total cu instrumentişti, vedeta rămasă fără verighetă a bifat 26 de concerte în luna noiembrie: „Au fost multe spectacole luna trecută, în medie cam 3, 4 pe weekend. Baluri în timpul săptămânii, evenimente private, concerte în aer liber sau în cluburi. Lora are cel mai bun preţ de pe piaţă cu band - 2.500 de euro, iar solo - 2.000 de euro”, ne-a declarat un apropiat al artistei.

Astfel, în doar o lună, artista şi-a îngroşat conturile cu 55.000 de euro. Dar şi luna decembrie se anunţă la fel de generoasă, de 25 de concerte, pentru alţi 50.000 de euro. Ca un bilanţ al lunilor de la divorţ, fosta soţie a comediantului Dan Badea se poate lăuda cu încasări de peste 100.000 de euro.

Artista câştigă însă alte câteva mii de euro şi de la emisiunea-concurs “Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde intră în pielea unor artişti celebri, cărora le imită vocea.

Mai multe