Lora a împlinit 37 de ani: «Nu am silicoane, nu mi-am mărit buzele». Are 5 operații la nas

23 iulie 2019 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a lansat acum 15 ani, iar cu trecerea timpului devine tot mai frumoasă. Lora a împlinit vârsta de 37 de ani pe 23 iulie, iar aspectul ei actual e vizibil îmbunătățit comparativ cu cel de la debutul în trupa Wassabi.

De atunci, a suferit cinci operații pentru remodelarea nasului, dintre care primele patru nu au avut rezultatul dorit de vedetă. Lora are și buzele mult mai voluminoase, însă artista spune că nu a apelat la injecțiile cu acid hialuronic. Ea și-a făcut reconstrucția danturii și a purtat doi ani un aparat pentru îndreptarea dinților, estimat la 1.600 de euro. Mai mult, Lora și-a pus fațete, iar zâmbetul ei este precum cel al starurilor de la Hollywood.

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista "Viva". Cu altă ocazie, Lora le-a răspuns și fanilor care au acuzat-o că nu își recunoaște intervențiile estetice. "Nu mi-am mărit buzele. E rezultatul aparatului care mi-a adus dinții în față. Mult. Și mi-a înălțat mușcătura, nu mi-am cioplit maxilarul. Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele sau fundul. Mi-am operat nasul pentru că era rupt. Automat s-a repoziționat și buza superioară. Mă dau cu ruj mat mereu și aplic și pe conturul de culoarea pielii al buzelor ceea ce eu nu făceam. Toate astea mi-au armonizat fața", a scris Lora pe Facebook.

Lora și-a lansat propria cremă și linia de pantofi

Transformarea spectaculoasă a ținut pasul cu succesul în muzică. Pe langă concerte și proiecte de televiziune, Lora și-a lansat recent propria linie de cosmetice și una de încălțăminte. „Lansarea acestei game de produse e un cadou de la viaţă pentru totdeauna. Muncesc de trei ani la produsul meu şi la brandul meu şi sunt foarte fericită că am reuşit să-l lansez”, a spus vedeta care din noiembrie 2018 prezintă emisiunea „Vorbește lumea” (PRO TV) alături de actorul Gabriel Coveșeanu (44 de ani).

Cum a debutat Lora în muzică

Lora a devenit cunoscută datorită concursului „Star Factory”, de la Prima TV, la care a participat în 2004. Însă lansarea oficială a cunoscut-o abia doi ani mai târziu, când a debutat în industria muzicală ca membră a grupului Wassabi coordonat de compozitorul Marius Moga. Melodia „Have some fun with Radio 21” cântată de Wassabi a devenit imnul din acel an al postului Radio 21 și fetele din formaţie au cunoscut imediat succesul. La 1 aprilie 2009, Lora a părăsit trupa şi a început cariera solo.

Citește și:

Lora, dezvăluiri emoționante despre perioada în care era suspectă de cancer

Mai multe