Lora, adevărul despre viaţa sa amoroasă! Ce spune despre fostul iubit al Doiniţei Oancea

24 iunie 2015 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când a divorţat, Lora nu s-a mai afişat cu niciun bărbat. Deşi presa tabloidă a speculat că ar avea o relaţie amoroasă cu managerul ei, Ionuţ Ghenu, aceasta a negat de fiecare dată.

Invitată într-o emisiune televizată de la Antena Stars, solista a mărturisit că este singură, dar atunci când va avea un iubit, va publica o fotografie pe contul personal de Facebook.

"Când o să mă cuplez, abia aştept să se întâmple asta, o să postez. Primul sărut va fi cu poză, pentru că am obosit. Se fac pariuri. Balanţa înclină în favoarea unui om care e mereu în preajma mea. Mă ştie în toate ipostazele posibile mă ştie ciufulită, trezită din maşină, nemachiată. E riscant să strici o prietenie. Ne este frică să facem următorul pas", a spus Lora la Antena Stars.

Acuzată că i-ar fi «furat» iubitul actriţei Doiniţa Oancea

Lora le-a dat satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, în urmă cu aproape o lună, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

Mai multe