Lora, jignită în ultimul hal după divorţ! Uite ce i-a spus o tânără

15 octombrie 2014 13:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

A început săptămâna cu un divorţ şi a declaraţie la poliţie după ce a fost hărţuită de un fan înfocat şi continuă să trăască la intensitate maximă. Lora a fost jignită pe pagina ei de Facebook de o tânără care i-a trimis mesaje reprosându-i că mariajul ei s-a destrămat pentru că este o femeie de moravuri uşoare.

Nu mai în pielea Lorei să nu fii în aceste zile. Cântăreaţa şi-a atras atipatii de când nu mai este măritată. Dacă pe mulţi i-a bulversat vestea că divorţează, se pare că unii au tras propriile concluzii pe care nu s-au sfiit să i le împărtăşească artistei. 

"Mi-e milă de unele femei din România şi mi-e milă de mine când mi-e milă de prostie şi răutate. Mila e bună doar când acest sentiment te face să ajuţi un om. Are sens?", a scris artista pe contul ei de Facebook. 

Lora şi Dan Badea au divorţat luni la notar. Cei doi s-au ţinut de mână şi au plecat zâmbitori explicând că relaţia lor de amor se transformase într-una de prietenie pentru care nu aveau nevoie de acte. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012. 

Mai multe