Lora se distrează în Bali. Vacanța i-a readus zâmbetul pe buze după pierderea mamei

11 martie 2020 14:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viața merge înainte, chiar dacă dorul este greu de suportat. Lora a reușit să treacă peste moartea mamei sale, iar cele mai recente imagini de pe Instagram ne-o arată pe solistă mult mai veselă și mai împăcată.

Lora (37 de ani) și-a pierdut mama la începutul anului, în ianuarie 2020, după ce femeia a luptat ani buni cu cancerul. Solista a fost extrem de afectată, însă cu ajutorul iubitului ei, Ionuț Ghenu, dar și cu al prietenilor, a început ușor-ușor să depășească perioada de doliu. A început cu schimbarea coafurii, apoi cu câteva tratamente cosmetice, iar acum Lora se bucură de o vacanță exotică. Iubitul ei, Ionuț Ghenu, i-a făcut o surpriză și au plecat tocmai în Bali-Indonezia, unde și-au făcut poze spectaculoase.

Cei doi au explorat ținuturile paradisiace cu grădini cu flori tropicale, cu vegetație bogată și faună balineză impresionantă. Lora s-a bucurat de plimbări prin cele mai frumoase zone, s-a bălăcit în apele limpezi din Ubud și s-a bucurat de compania animăluțelor.

Pe rețelele sociale, cântăreața și-a postat fotografii de invidiat, în costume de baie, rochițe vaporoase superbe și chiar poze cu un elefant care se pare că a îndrăgit-o pe loc devreme ce acesta a ”îmbrățișat-o” cu trompa. În sfârșit, se poate vedea un zâmbet larg pe fața Lorei, veselie, așa cum era atunci când îi era bine, semn că a depășit momentele grele din viața ei.

Citește și:

«Acum două luni, mama Lorei se simțea bine, am ieșit cu toții la restaurant»

Lora este în doliu. Mama artistei a murit după o lungă luptă cu cancerul. «Ai plecat cu jumătate din inima mea»

Mai multe