Lora și-a lansat propria linie de cosmetice și de încălțăminte. Vedetele au purtat roz la eveniment

17 iulie 2019 13:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lora, pe numele ei real Laura Petrecu, lansează hit după hit, prezintă emisiuni și ieri, 16 iulie, și-a lansat propria linie de cosmetice și de încălțăminte. Marţi seară, Lora s-a înconjurat de vedete, prieteni foarte buni şi colaboratori şi şi-a făcut intrarea în afaceri.

Peste câteva zile, pe 23 iulie, Lora, care prezintă emisiunea „Vorbeşte lumea” la PRO TV, alături de Cove, împlineşte 37 de ani, motiv pentru care şi-a făcut un cadou mai altfel. A intrat în afeceri şi şi-a lansat o linie de cosmetice, printr-un eveniment la care au venit multe vedete din showbiz care au ţinut să-i fie alături.

Lora a lucrat trei ani la linia de cosmetice

Nico, Adina Hallas, Nicolle Cherry, Raluka, Jazzy Jo, Otniela Sandu, Celia, Tostogans şi multe alte vedete au ţinut să-i fie alături Lorei, care s-a bucurat de prezenţa lor, fiind un fel de cadou pentru ziua ei. „Lansarea acestei game de produse e un cadou de la viaţă pentru totdeauna. Muncesc de trei ani la produsul meu şi la brandul meu şi sunt foarte fericită că am reuşit să-l lansez. E afacerea mea, îmi doresc să construiesc o corporaţie care să se extindă pe plan internaţional, am o echipă extraordinară şi lucrez cu cel mai mare producător de cosmetice care exportă foarte mult”, ne-a spus Lora.

Lora se îngrijește cu cosmeticele create de ea

Lora lucrează pentru linia de cosmetice cu Florentina, „o fată senzaţională”. „Partenera mea de afaceri este o femeie modestă, îmi dă încredere în mine şi mă susţine. M-am maturizat şi cred în ceea ce folosesc pentru pielea mea. Admiratoarele mă întreabă ce produse cosmetice folosesc şi cred că nivelul de încredere al lor e foarte ridicat, iar eu încerc să le ajut. Vreau să întâmpin această aşteptare a lor şi vreau să se îndrăgostească de acest produs cosmetic, care e primul dintr-o listă lungă”, ne-a mai spus Lora.

Lora intră în vacanţă şi vrea să doarmă pe săturate

Pe 19 iulie, Lora intră în vacanţă cu emisiunea „Vorbeşte lumea” şi singurul lucru pe care şi-l doreşte Lora este să doarmă şi să se relaxeze. „Vine ziua mea şi mă voi retrage undeva cu iubitul meu şi voi dormi. Nu ştiu unde, aştept să-mi adun gândurile după acest eveniment. Îmi doresc sănătate şi ca oamenii din jurul meu să fie mai fericiţi. Vreau ca fetele să-mi trimită pe noul site poze cu ele folosind această cremă. Nu ştii niciodată ce va fi în continuare în televiziune. M-am bucurat să-i ajut, mai ales că eu mă ştiu cu Adela Popescu de când eram mici şi mergeam pe la festivaluri şi concursuri de muzică. O respect şi îmi place mult Cove şi iubesc emisiunea «Vorbeşte lumea». Eu nu am venit să iau locul cuiva, ci să ajut şi nu cred că-mi permite timpul să fac televiziune la nivel profesionist. Las viaţa să mă surprindă, tot ce depinde de mine e pe plan muzical. Am lansat tot astăzi şi o linie de săndăluţe. Sunt înconjurată de oameni senzaţionali şi automat dacă eu sunt mulţumită de ceva, nu există eşec”, a mai spus Lora.

Citește și:

Lora, cu soacra la lansare. De ce nu a venit şi mama ei

Lora, dezvăluiri emoționante despre perioada în care era suspectă de cancer

Mai multe