Loredana a atras privirile la "Vocea României". Ce a făcut în culise

2 decembrie 2015 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza (45 de ani) a avut o z plină la Vocea României, la ediţia specială care a avut loc marți, de Ziua Naţională. Solista a muncit toată ziua și i-a impresionat pe toți cu o apariţie extrem de sexy în culisele emisiunii.

Cea de-a doua ediţie live a emisiunii "Vocea României" de la Pro TV a fost una plină de apariţii sexy. Însă, Loredana le-a eclipsat pe toate concurentele cu ţinuta sexy pe care a purtat-o la emisiune. Jurata emisiunii a purtat o pereche de pantofi creeaţi de Dorin Negrău, o pereche de colanţi negri mulaţi şi un corset care îi punea în evidență sânii strânşi într-un sutien de piele.

Peste, a purtat un sacou colorat, ce te ducea cu gândul la portul românesc. La gât purta o cruce cu pietricele colorate cu care se juca în pauzele de culise şi care lăsa senzația că este destul de grea. Cât timp a stat pe scaunul de jurată, Loredana s-a conversat cu colegii ei, a butonat telefonul şi a băut cafea dintr-un termos măricel.

În pauzele de la emisiune i s-a retuşat machiajul, iar în culise au fost prezente Elena, fiica Loredanei, dar şi surorile Hoja, fostele concurente din echipa ei şi a lui Tudor.

Ediţia live de la 1 decembrie 2015.

Mai multe