Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica vedetelor! A cerut daune de 300.000 de euro

19 iulie 2021 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica pe care a acuzat-o că i-a mutilat posteriorul, cerând daune de 300.000 de euro. Instanța a dat câștig de cauză clinicii, în acest proces, pe motiv că vedeta semnase anterior intervenției un contract de barter.

Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica vedetelor, pe care a dat-o în judecată reclamând că posteriorul i-a fost distrus în urma unei intervenții estetice. Vedeta semnase însă un contract de o imagine cu clinica în cauză, de la care a primit o sumă de bani, beneficiind și de intervenții estetice. Blonda l-a dat în judecată pe medicul estetician, acuzându-l că i-a greșit operația de mărire a posteriorului, și că i-ar fi afectat grav fesele după ce i-a fost injectat un ser nou apărut pe piață.

Decizia judecătorilor, publicată pe portalul instanțelor de judecată

Sexoasa blondină a deschis un proces civil și a cerut daune în valoare de 300.000 de euro. Instanța, însă, a dat câștig de cauză clinicii vedetelor, pe motiv că Loredana Chivu a avut un contract de barter semnat. “Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin Contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și Actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare”, se arată pe portalul instanței de judecată.

Loredana Chivu a suferit o operație estetică în zona posteriorului cu doi ani în urmă, vedeta fiind de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației, fosta asistentă TV a acuzat însă dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită să se bandajeze pentru a nu se infecta.

Citește și:

Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiu, la tribunal cu clinica vedetelor, unde au descins mascații. Ce au pățit fiecare

Mai multe