Loredana Chivu, înşelată de iubit cu o cunoştinţă!

12 aprilie 2018 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are sute de admiratori, dar norocul în dragoste o cam ocoleşte pe Loredana Chivu. Blondina le-a mărturisit apropiaţilor că a pus punct relaţiei pe care o avea cu Mihai Colesnicov, aceasta fiind una dintre multe seprarări pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. Fosta asistentă tv a aflat imediat după Paşte că bărbatul în care avea încredere oarbă ducea o relaţie în paralel cu o altă femeie.

Loredana Chivu este din nou dezamăgită şi are şi motive să se simtă aşa. Blonda a aflat că iubitul ei o însela de câteva luni buni, dar ea abia acum a aflat. Fosta asistentă a publicat pe reţelele de socializare un mesaj cu subînţeles, iar prietenii au luat-o imediat la întrebări. “Este cu alta de câteva luni… să fie fericit! Problema e de ce m-a mințit pe mine când i-am zis clar că nu îl ține nimic lângă mine și că e liber oricând să fie cu cine vrea, cu condiția să fie sincer cu mine”, s-a plâns starleta fanilor curioși să afle de ce este atât de supărată. Ea a explicat că iubitul ei s-a cuplat cu o fată pe care ea o cunoaşte şi pe care ar fi invitat-o în trecut la ziua ei.

Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri. În cei şase ani de când se cunoasc ei, s-au certat şi împăcat de mai multe ori, de fiecare dată fosta asistentă fiind cea care a mai dat o şansă relaţiei.

Mai multe