Loredana Chivu, la un pas de suicid? Ar fi înghițit mai multe somnifere

13 aprilie 2018 18:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Chivu ar fi vrut să-și pună capăt zilelor ingerând un pumn de somnifere. Vedeta s-ar fi despărțit de prietenul ei, lucru care a determinat-o să ajungă la o astfel de hotărâre, motiv care ne face să credem că în prezent ea trece prin momente foarte tensionate.

Fosta asistentă a lui Capatos ar fi încercat să se sinucidă în locuința ei din București, din Popești Leordeni, conform unor surse citate de Antena3. Loredana Chivu nu a acceptat să fie transportată la spital, în urma ajutorului primit de un echipaj de de salvare care a sosit acasă la ea. În tot acest timp, ea a fost conștientă.

În urmă cu două zile, Loredana Chivu a publicat o imagine cu un text dintr-o carte, pe Instagram, iar citatul surprins i-a îngrijorat cu adevărat pe prietenii ei virtuali. "Esența răului are o față pe care o cunoști și o voce în care ai încredere”, a fost textul publicat de ea.

Mai multe persoane i-au transmis cuvinte de susținere, iar unii dintre prietenii virtuali ai vedetei au bănuit că ar fi vorba de iubitul ei. Loredana Chivu a confirmat că mesajul publicat a fost cu referire la iubitul ei, cu care nu ar mai forma o relație și care a înșelat-o, așa cum a declarat recent.

“Este cu alta de câteva luni… să fie fericit! Problema e de ce m-a mințit pe mine când i-am zis clar că nu îl ține nimic lângă mine și că e liber oricând să fie cu cine vrea, cu condiția să fie sincer cu mine”, a scris vedeta de curând pe rețelele de socializare.

Mai multe