Loredana Chivu și-a pus cele mai mari silicoane din România! Cum arată sânii de 2 kg!

7 august 2020 11:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este cea mai "tunată" vedetă din România. Numai la sâni și-a făcut deja a cincea intervenție. În luna iunie, fosta asistentă TV a lui Dan Capatos și-a pus implanturi uriașe, de 2 kilograme. A cerut ceva ce nu se mai fabricase până atunci, așadar a trebuit să aștepte 2 săptămâni până să intre în posesia noilor sâni.

Dornică să aibă cei mai mari sâni din România, Loredana Chivu a ajuns din nou pe masa de operație, în cabinetul medicului estetician. După 5 intervenții făcute de-a lungul timpului, Loredana Chivu se declară, în sfârșit, mulțumită. Conform spuselor ei, a trecut de la un implant de 800 ml, cât avea înainte la un sân, la 1050 de mililitri. “Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, a declarat Loredana Chivu.

Și, dacă tot era în clinică, sexoasa blondină și-a făcut și o liposuctie. "Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposuctie.  Acum am  un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”, a mai spus Loredana. Valentin Burada, managerul clinicii, spune că a fost o adevărată provocare dorința Loredanei, ținând cont că a trebuit sa vorbească cu firma care produce implanturile pentru a face ceva pe comandă, special pentru ea. 

Citește și:

Fundurile de 17.000 de euro! Loredana Chivu și-a mărit din nou posteriorul, iar rezultatul este șocant

Mai multe