Loredana Chivu și Simona Trașcă, scandal în aeroport: «A vrut să sară la bătaie»

11 iunie 2018 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Chivu a avut parte de un conflit în aeroport cu un alt pasager, însă Simona Trașcă a intervenit imediat și a aplanat situația. Loredana Chivu s-a speriat foarte tare în acele clipe și a izbucnit în lacrimi.

Vedeta a povestit la tv ceea ce i s-a întâmplat și a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, iar Simona a fost acolo pentru a o proteja. Totul a pornit din cauza faptului că Loredana datorită faptului că avea bilet la business class la avion, a putut să scape de coada de la check-in a zborului. Un bărbat s-a simțit ofensat din cauza acestui lucru și a reacționat foarte urât.

„Eu aveam bilet la business class, care oferă prioritate față de ceilalți pasageri, eram cu prietena mea. Ne-am dus, ne-am așezat mai în față pentru că aveam această prioritate. Un bărbat care vorbea în engleză ne-a spus că de ce ne-am băgat în față, după care un român a început să-mi adreseze din spate injurii foarte urâte, a vorbit foarte urât la adresa mea. El a continuat, eu m-am enervat foarte mult. A vrut să sară la bătaie, dar l-a ținut Simona (n.r. Trașcă). Eu am început să plâng, m-am așezat la locul meu, el s-a așezat în spatele avionului. Când am ajuns la București, s-a întâlnit cu cineva din partea mea. A venit un prieten și l-a întrebat dacă e normal să se poarte așa cu o femeie și bineînțeles că lui i-a vorbit frumos. (...) A fost agresiv verbal, aproape și fizic. Dacă nu ar fi fost Simona să-l țină, probabil că m-aș fi ales cu o palmă sau cu un pumn”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

Mai multe