Loredana Groza a împlinit 49 de ani. A pozat goală la mănăstire pentru cel mai vândut Playboy din istorie

10 iunie 2019 14:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi, a ştiut de-a lungul anilor să se reinventeze şi să treacă de la muzică, la telenovele şi seriale, la film, televiziune și... la pictoriale sexy în Playboy. Loredana s-a transformat de la an la an ca un cameleon şi a reuşit să câştige inimile fanilor de pretutindeni. La vârsta de 49 de ani, pe care solista i-a împlinit pe 10 iunie, Loredana arată impecabil şi are o mulţime de poveşti în tolba cu amintiri.

Ani de zile, Loredana Groza a făcut parte din echipa de la Acasă TV, unde a jucat în telenovele şi în seriale. La un moment dat, Lori a interpretat-o pe Rodia, o amantă de etnie romă care avea o voce dumnezeiască. „Inimă de ţigan” s-a numit telenovela care a fost în topuri şi a cărei meldoie cu același nume o cântă şi acum cu succes.

Loredana deține recordul absolut în România: 143.500 de exemplare vândute

Însă înainte de a juca în producţiile de la Buftea, Loredana Groza a pozat în Playboy aşa cum s-a născut, goală. Dan Silviu Boerescu, editorul de la acea vreme al revistei Playboy, a povestit pentru Click! cum s-a desfășurat ședința foto.

„Cu ea, fiind prieteni, a fost, totuşi, cea mai grea negociere. Ne-am întâlnit mai bine de jumătate de an ca să discutăm. Când, în fine, am convins-o, am făcut poze cu ea şi la Bucureşti, dar şi în Grecia. Acolo a pozat inclusiv în curtea unei mănăstiri ce părea abandonată. În realitate, călugării erau toţi în livadă, să culeagă măsline. Loredana a stabilit recordul de tiraj al oricărei reviste glossy din România: 143.500 de exemplare!”.

Loredana s-a lansat la Festivalul Mamaia, apoi și-a arătat nurii în filme

Înainte de acest pictorial, Loredana Groza s-a mai dezbrăcat şi în alte filme în care a jucat la debutul ei. După ce a participat la Festivalul Mamaia 1986, Loredana a mers pe un drum ascendent: şi-a continuat cu succes cariera în muzică, a apărut în filmul „A doua cădere a Constantinopolului” (1994), apoi a jucat în „Paradisul în direct” (1995), devenind un nume „greu” în showbiz-ul nostru. În 1998, chiar de ziua ei, s-a căsătorit cu Andrei Boncea, director executiv la MediaPro. Peste o lună s-a născut fetiţa lor, Elena, care a împlinit 20 de ani. Solista a avut multe transformări de-a lungul timpului şi a ştiut de fiecare dată să se reinventeze. De ziua ei a plecat alături de cei dragi într-o frumoasă vacanţă pentru a se relaxa.

Citește și:

Secretele româncelor care au făcut istorie în revista "tăticului" Playboy

“Era o destrăbălare totală acasă la Hugh Hefner!”. Confesiunile românului care a stat la masă cu "tăticul Playboy"

Mai multe