Loredana Groza, concert în memoria victimelor din Colectiv

7 noiembrie 2015 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza a concertat, sâmbătă seară (7 noiembrie), la Sala Palatului, cu ocazia lansării noului album, “Imaginarium”. Solista a pregătit un spectacol inedit pentru cei aproape 4.000 de oameni care au venit. De asemenea, Loredana a ţinut un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Colectiv şi a cântat în duet cu Gabriel Cotabiţă.

Încă de la începutul concertului, Loredana Groza a precizat că este alături de cei care au pierit în incendiul produs vineri seară (30 octombrie), în Club Colectiv. Cu atât mai mult, cu cât artista şi-a pierdut un bun prieten drag, pe Alex Chelba. Din cauza arsurilor suferite, fotograful a murit în cursul zilei de sâmbătă, bilanţul victimelor ajungând la 41.

''În această seară, voi cânta pentru cei care au făcut aripi'', a spus Loredana Groza, pe scena de la Sala Palatului.

La spectacol au luat parte mai multe vedete, printre care Adrian Sârbu, cu iubita lui, dar şi numeroşi elevi de-ai Loredanei de la Vocea României. De asemenea, vedeta a interpretat cu o mulţime de chitarişti o piesă rock a celor de la Goodbye to Gravity ''Back to life''.

După ce solista a cântat cu fetele ei din baking vocals, Maria Hoja, Oana Brutaru şi Ilinca Bacilă, pe scenă a urcat şi Dorel din Las Fierbinţi, Mihai Rait, care e concurent la Vocea României.

Printre cei prezenţi în sală s-a aflat şi Gabriel Cotabiţă. Acesta a fost invitat să interpreteze alături de Loredana Groza, o piesă a Mălinei Olinescu, ''Mi-e dor de tine'',  în memoria victimelor de la club Colectiv. În timp ce interpretau piesa, pe un ecran mare din sală rulau imagini cu cei care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Colectiv.

Atât Cotabiţă, cât şi Groza, au fost îmbrăcaţi în negru, în semn de solidaritate pentru cei trecuţi în nefiinţă. De asemenea, Loredana a cântat şi împreună cu Mihai Mărgineanu, Nadir, Matteo. La finalul show-ului, Loredana şi Nadir au zburat, prinşi în hamuri, pe deasupra spectatorilor prezenţi în Sala Palatului, pe piesa ''Te iubesc''.

Mai multe