Loredana Groza, fără cuvinte la „Vocea României”: „M-ai făcut să plâng”

15 septembrie 2017 23:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima concurentă din cadrul celei de-a treia ediții de preselecții de la „Vocea României”, din 15 septembrie, a făcut senzație pe scenă cu vocea sa caldă, dar foarte puternică și care a transmis foarte multă emoție. loredana Groza a recunoscut că a impresionat-o până la lacrimi.

Numele ei este Lidia Isac, este din Republica Moldova și a mai participat și la „Vocea Franței”, iar în curând, va lansa propria piesă. Vocea ei angelică i-a făcut să se întoarcă pe toți cei patru jurați, primul fiind Tudor Chirilă, care la final, a aplaudat-o în picioare. De emoție, Lidia a sărit atât de tare pe scenă, încât i-a căzut și lavariera, dar Chirilă, amabil ca întotdeauna, s-a oferit să o ajute să o găsească.

„M-ai făcut să plâng, îmi place tare, tare, tare mult, ai o voce fenomenală”, i-a spus plină de sinceritate Loredana Groza. Chiar și Adi Despot a fost fascinat de vocea încântătoare a LidieiȘ „Eu te-aș lua într-o excursie în necunoscut”, i-a spus acesta.

La final, când a trebuit să aleagă antrenorul, le-a dat și Lidia mari emoții juraților, spunându-le: „Cred că m-am îndrăgostit de cineva dintre voi, mai tare, iar acel cineva e...Tudor Chirilă.

Mai multe