Loredana Pastramă sare la gâtul Zăvorancei, după ce a jignit-o pe soţia lui Pepe: ''E o nebună''

7 aprilie 2015 0:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atac fără precedent al Zăvorancei. Nici pe patul de spital, Raluca, soţia lui Pepe, nu a scăpat de jignirile acesteia. În ziua de Florii, Raluca a adus pe lume al doilea copil al cuplului, o fetiţă pe care o va boteza Rosa Alexandra.

Vestea că Pepe şi Raluca au devenit părinţi pentru a doua oară a reprezentat pentru Oana Zăvoranu o nouă avalanşă de ironii şi glume pe seama soţiei solistului. Întrebată ce îi urează fostului soţ, într-o zi atât de importantă, Zăvo a răspuns că se bucură pentru cei doi părinţi, însă a făcut o declaraţie în stilul ei caracteristic, în care Raluca Pascu a fost din nou luată peste picior.

Cea care a sărit în apărarea Ralucăi Pastramă este nimeni alta decât Loredana Pastramă, sora brunetei. Aceasta a fost invitată în emisiunea ''Wowbiz'', unde a ţinut să îi răspundă Oanei la jignirile aduse surorii ei.

''Nu trebuie să te iei de un nou născut. Nu ştiu care mai e treaba ei. Ce mai vrea Oana? Am văzut că a spus că Raluca a născut o iapă. Cum să îi zică iapă? Urât din partea ei. De ce nu a fost în stare să facă şi ea un bou? Probabil din gelozie, răutate, a făcut asta. Cine e Oana Zăvoranu. O nebună! E vorba de un copil. A avut ceva cu Raluca, cu Pepe, dar cu copilul ce să ai? Dacă chiar vroia să abă un copil cu Pepe, îl făcea. Raluca a fost în stare să îi facă doi copii. La noi, la ţigani, se toarnă copii ca să ţii bărbatul aproape. Chiar dacă nu mă împac cu ei, e sora mea, e vorba despre nepoţica mea. Şi eu am vorbit urât despre ea, dar este sora mea. Sper ca Raluca să mă ierte la un moment dat'', a declarat Loredana Pastramă, la Kanal D.

Loredana Pastramă a mai spus că şi-ar fi dorit să îşi cunoască nepoţica: ''Aş fi vrut să mă duc la Raluca la spital, dar mi-a fost teamă că nu mă va primi. Nu am vrut să îi fac rău, după o cezariană e mai greu. Aş vrea să încerc să mă văd cu ea. Am greşit şi îmi pare rău'', a mai adăugat aceasta.

Oana Zăvoranu o ia peste picior pe Raluca Pastramă

"Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai  împuiat cu încă o iapă. Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă. Interesant cum a fost surprinsă pe stradă. Am văzut poza şi nu are sens să comentez cum arată. dacă eşti bărbat fugi cât poţi şi te uiţi să nu vină după tine. Ei cred că se bat în cocuri'', a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate, pentru Click!

''Eu zic că al ei e mai frumos şi mai natural! Şi mai cred că 42-43 la picioruş cât poartă ea i-a tocit deja toţi pantofii lui. În rest mă doare nici în c*r de ăştia ce fac. Eu am procese de zeci de milioane de euro, nu am timp de «râşii» ăştia falşi şi plictisitori, chiar obosiţi, care trebuie să mai facă un puradel sau ceva pe barter (nuntă, botez) ca să mai scrie cineva li de ei ceva", ne-a mai spus fosta soţie a lui Pepe, Oana.

Raluca l-a făcut pe Pepe tătic pentru a doua oară!

Pepe (35 de ani) şi soţia lui, Raluca (23 de ani), sunt în al nouălea cer! Duminică (5 aprilie), cei doi au devenit părinţii unei fetiţe sănătoase, Rosa Alexandra., care a primit nota 10 la naştere. După ce Raluca a dat naştere unei fetiţe superbe, duminică, Pepe a a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj înduioşător, dar şi o fotografie sugestivă. În imaginea cu pricina, Pepe îşi ţine iubitor soţia de mână, gestul fiind unul cât se poate de sincer şi foarte tandru.

“Mulţumim din suflet pentru toate mesajele frumoase şi urările trimise cu dragoste din partea tuturor! Rosa Alexandra a venit pe lume şi e înconjurată de mulţi oameni plini de bunătate şi iubire... Vă dorim viaţă frumoasă, plină de realizări şi, credeţi-mă, copiii sunt realizările în viaţă şi adevărata împlinire sufletească... Vă iubim şi vă mulţumim!!!”, a scris Pepe, fericit, pe reţeaua de socializare.

Pepe şi Raluca, părinţii a două fetiţe sănătoase

Cea de-a doua fetiţă a lui Pepe şi a Ralucăi, Rosa Alexandra, a venit pe lume la ora 10.58 şi a primit nota maximă la naştere. Bebeluşul a avut o greutate de 3,490 de kilograme şi 51 de centimetri. Pepe a asistat la naşterea micuţei şi a filmat integral marele eveniment, aşa cum a procedat şi la venirea pe lume a Mariei, care va împlini 3 ani în această vară.

Mai multe