Lucian Barbu de la Survivor a trecut prin încercări dramatice: „Doctorii i-au spus mamei că voi fi o legumă toată viața”

12 ianuarie 2021 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lucian Barbu, unul dintre cei 12 Războinici de la „Survivor România”, reality-ul difuzat la Kanal D, se poate declara un adevărat Supraviețuitor. Acesta a trecut prin momente de cumpăna de-a lungul vieții.

Nici doctorii nu ii dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize. „Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni,  i s-a spus că nu voi ieși viu...  A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România”. 

Conștient de calitățile sale, un atuu în această competiție fiind faptul că este profesor de înot, Războinicul Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul „Survivor România”. 

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin <monstrul lăuntric>  în frâu”, a povestit războinicul Lucian. 

Parcursul Războinicului Lucian Barbu, la „Survivor România”, îl veți putea urmări miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Mai multe