Lucian Mîndruță, mesaj către Tzancă Uraganul: ”Faceți dom'le o manea despre vaccinare”

20 aprilie 2021 12:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lucian Mîndruță i-a transmis public un mesaj lui Tzancă Uraganul, unul dintre cei mai urmăriți maneliști. Acesta i-a propus cântărețului să susțin campania de vaccinare printr-o manea. Și i-a dat și un exemplu de cum ar putea să sune: ”Am seringă, am valoare/și nici mâna nu mă doare/dacă-i moca vaccinare”.

”În atenția domnului Tzancă Uraganul, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da' fără vlaga. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: nu vreți să vp ocupati dv, domnu' Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom'le o manea! Ceva simplu. Nu vreau să va dau sugestii, da' am început aici ceva: "Am seringă, am valoare, și nici mâna nu maă doare, dacă-i moca vaccinarela la la la la la la....” Acum știu că puteți mai bine, da' am zis să dau doar direcția”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Iar postarea lui a fost extrem de apreciată de cei care-l urmăresc. Jurnalistul i-a mai transmis lui Tzancă Uraganu că nu avem buget și i-a cerut să o facă din simț civic.

”Nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dv vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu?”, a conchis Mîndruță.

Nicolae Guță, manele de susținere pentru Traian Băsescu și PSD

N-ar fi pentru prima dată când maneliștii ar apărea în spațiul public cu un cântec de susținere. În urmă cu 11 ani, Nicoale Guță a făcut furori cu o manea pro-Traian Băsescu.

Și în campania pentru alegerile europarlamentare, din 2019, staff-ul PSD a găsit soluția pentru a mări procentele partidului și a apelat tot la talelul lui Guță. Maneaua lui pentru Dragnea și PSD a strâns 500.000 de vizualizări, în 24 de ore. 

Citește și: 

Selly a împlinit 20 de ani. A petrecut cu regii manelelor, Tzancă Uraganu și Costel Biju

Câți români au ascultat maneaua lui Nicolae Guță pentru PSD și ce spun versurile

Mai multe