Luciu şi-a reparat faţa cu injecţii

13 septembrie 2015 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta nu se lasă de izbelişte, deşi e mamă a patru copii. Aşadar, vineri (11 septembrie), ea a intrat în reparaţii capitale. Ajunsă la salonul de înfrumuseţare, Luciu a beneficiat de toată atenţia, petrecând patru ore la cosmetică şi la masaj.

A împlinit, sâmbătă, 35 de ani, dar Nicoleta face pe dracu-n patru ca să nu-şi arate vârsta, căci se vrea încă activă în show-biz. Ca tenul ei să arate mai tânăr, Luciu a înfruntat vinerea trecută vremea câinoasă de afară şi, cu o pungă în cap, ea a făcut slalom printre picăturile de ploaie, pentru a bate la uşa medicului estetician Kasem Abu Bakr, unde avea programare. Medicul, acelaşi care a dotat-o, acum trei ani, cu silicoane de peste un kilogram, i-a făcut injecţii cu aminoacizi, dar şi un tratament cu laser. După chinurile îndurate, fiindcă nu e deloc treabă uşoară să simţi cele peste 10 înţepături în faţă, de parcă ai nimerit într-un stup de albine, vedeta s-a relaxat la masaj. Nicoleta e însă total nemulţumită şi de faptul că în vacanţa de vară a cam dat iama în mâncare, iar acul cântarului a sărit cu mult peste greutatea ei ideală: “M-am întors din vacanţă cu 70 kg, trebuie să slăbesc neapărat!”, s-a plâns vedeta, reporterilor Click!

Dar, pare-se, chinul nu a fost în zadar. Sâmbătă seară, la cheful organizat de ziua ei de naştere, la Restaurantul Spaniol “La Rambla”, a fost regină. A dansat până-n zori, alături de cei peste 30 de invitaţi. 

Mai multe