Luka, profa sexy de la "X-Factor", a lansat primul videoclip din carieră

29 aprilie 2018 18:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este antrenor vocal la şcoala de canto a Crinei Mardare şi la "X-Factor", show-ul de la Antena 1, însă abia acum şi-a făcut curajul să debuteze în muzică, cu o piesă fresh şi un videoclip extrem de sexy. Este vorba despre Raluca Leoacă, alias Luka, solista care tocmai a lansat un videoclip la o melodie realizată integral de ea.

Este antrenor vocal la “X-Factor”, a urcat pe scenă alături de artişti consacraţi, iar acum a lansat piesa „Cel mai bine”, cu tot cu un videoclip în care apare în ipostaze foarte sexy. Aceasta este şi piesa de debut a Ralucăi Leoacă, pe numele de scenă Luka. „Muzica e universul meu, iar pe lângă faptul că mă ocup de vocile altora, scriu versuri şi, desigur, propria muzică”, spune ea. Piesa a luat naştere în studiourile Startrec şi RedClover, pe muzica şi versurile solistei. O parte din videoclip a fost filmat la ea acasă şi prin Bucureşti.   

Numele Ralucăi este sinonim cu muzica, cu care a făcut cunoştinţă de la 7 ani. Studiază pianul de 12 ani, este absolventă a Conservatorului din Bucureşti, secţia Jazz vocal, iar în prezent antrenează voci. „Ador plimbările în aer liber şi timpul petrecut cu prietenii”, ne-a povestit Raluca Leoacă.

Mai multe